Busques una Gestoria o Assessoria de confiança?

Labor omnia vincit improbus“la feina tenaç tot ho venç”

Des de 1983 al teu costat

Orive Gestors i Assessors és una petita/gran família on trobaràs un tracte proper, àgil i eficient en la resolució de qualsevol problema empresarial.

Despatx fundat l’any 1983 per Félix Orive, el qual va obrir una assessoria laboral i fiscal anomenada “Asesoria Calella” al carrer Jovara. Anys més tard es va traslladar l’activitat per ampliar i millorar els seus serveis i l’equip humà va anar creixent. L’any 2003 va incorporar-se al negoci familiar la seva filla Laura, advocada i gestora administrativa.

Sempre amb l’afany de donar el millor servei possible al client, l’any 2007 la gestoria va establir-se al carrer Romaní 46 en unes instal·lacions completament renovades, on s’ofereix al client la tranquil·litat necessària per pensar només en el què realment importa, el seu negoci.

Laura i Fèlix Orive

Coneix el Nostre Equip

Orive Gestors i Assessors som un equip de professionals experts en dret jurídic, laboral, fiscal i comptable, però per damunt de tot, som persones amb l’afany d’escoltar i ajudar d’altres persones que puguin requerir els nostres serveis.

Laura Orive
Laura OriveCEO & Directora
Cap departament laboral. Departament jurídic. Estrangeria. Advocada i Gestora Administrativa.

laura@orivegestors.com

Félix Orive
Félix OriveDirecció i Gerència
Soci fundador.

felix@orivegestors.com

Sílvia Casabò
Sílvia Casabò
Departament Laboral i Facturació

laboral@orivegestors.com

Estela Jiménez
Estela Jiménez
Cap del departament fiscal i comptable. Economista.

comptabilitat@orivegestors.com

Gemma Vila
Gemma Vila
Departament fiscal i comptable.

fiscal@orivegestors.com

Sònia Atienzar
Sònia Atienzar
Recepció, atenció clients i suport

recepció@orivegestors.com

Què diuen de nosaltres

“Fa més d’una dècada Orive Gestors ens dóna servei en assessorament fiscal i laboral a la meva empresa Hola Events & Incentives SL. Tenim clients i proveïdors nacionals i internacionals i gràcies a l’equip de Orive Gestors sé que cada trimestre i any la nostra comptabilitat està en molt bones mans.”

DENNIS VAESSEN · Gerent, hola! Events & Incentives

“Sempre han estat al nostre costat assessorant i ajudant en tot el que hem necessitat i més. Moltes gràcies!”

PAUL CAIL · Gerent, CalellaCrew

“Els nostres negocis, en les millors mans. Gràcies per la vostra feina personal i propera.”

“Junts hem viscut molt!! Gràcies pels vostres serveis!!”

DOLORS PLANAS, BAR CÈNTRIC · Calella

“Colibrí Drones és una empresa que ofereix imatges aèries amb drons en un món amb moltes regles i normatives. Orive Gestors ha estat un gran ajut en poder complir amb totes aquestes normes i legalització i amb la comptabilitat de Colibrí Drones.”

Col·laboradors de Confiança

Sempre ens guiem per la màxima professionalitat i compromís amb els nostres clients, de manera que ens envoltem de col·laboradors de la nostra més alta confiança. Aquestes són algunes de les empreses amb les què cooperem de manera habitual:

Construïm una relació junts

Treballem al teu costat, escoltem cada problema que ens plantegis amb la nostra més sincera atenció, per tal d’oferir-te sempre la solució més adequada.

Només et portarà uns segons!